Vincent

Belgium Winner 2010

International, Dutch, German-VDH, German-Club, Belgium, Danish, Luxembourg, Croatian, Swiss Champion

Ch Youandi Antaeus

 D.O,B.: 09-06-2007, HD-A & Eyes Clear, PCD +/+, EIC +/+, Bear +/+ 

Vincent is mijn grote knuffelbeer en vriendje. Samen met zijn zus Chanel is hij uit het laatste nest van Coco hier gebleven. Vanaf jongs af aan was zijn zachte karakter al duidelijk herkenbaar. Hij is een vrolijke ondernemende hond die zijn speelgoed en eten met iedereen wil delen.

Zijn zus kan hem altijd wel verleiden tot een spelletje, hij zit vol kattenkwaad en is dól op kleine kinderen. Maar het liefst is hij dicht bij mij in de buurt, bij voorkeur naast me op de bank, of met zijn 50 kilo helemaal óp schoot!

Vincent heeft inmiddels 10 internationale kampioenstitels op zijn naam staan en had zich als jeugdhond al gekwalificeerd voor Crufts 2009! Op jonge leeftijd werd hij al de trotse vader van enkele schitterende en gezonde pups en nog steeds ontvangt hij af en toe dames die hij charmant het hof weet te maken. Uit al deze combinaties zijn inmiddels diverse kinderen op hun heupen en ogen beoordeeld; Ze hebben allemaal HD-A en vrij van PRA/Cataract! Daarnaast blinken ál zijn kinderen uit in hun lieve karakters en winnen diverse kids al vele CAC's en titels door héél Europa.

Vincent blijft hier zelf overigens heel koel onder; hij blaft 's morgens nog steeds 'als een meisje' als hij wordt uitgelaten en wil 's avonds nog steeds gewoon mijn knuffelbeer op de bank zijn. We gaan Vincent zijn succesvolle show carierre nu afbouwen, en hij zal ruimte in de showring maken voor zijn vriendje Dwayne.

 


 

CHANEL's first fragrance for men : ANTAEUS

"Powerful but not invincible, masculine without being macho. A subtle but important distinction. ANTAEUS, the hero from Greek mythology, was a symbol of strength and masculinity. ANTAEUS expresses the spirited personality of a born leader with a charming and gentle side."

  • 1