Dior

 

Multi-Best in Specialty Show, Jr World Winner'18, NL Jr.Ch, Eu Jr Sgr'18, Benelux W'19, Ger. Club Siegerin '19

Nederlands, Frans, Deens, Luxemburgs, Duits & VDH Kampioen

Youandi Millésime

 

 D.O.B.: 07-04-2017,  HD-A, PCD +/+, HA +/+, MDR +/-, EIC +/+, DM +/+

Onverwacht, toen ik alle hoop al had opgegeven, werd ik verrast door de komst van deze dame. Daarom heet ze Dior. Ze is een kadootje, een onverwacht geschenk... en ja: ze is goud waard!

Ze is jong en veel belovend... zeker in karakter zie ik alles in haar terug wat ik zoek in een OES en ja! Ze laat ze al mijn dromen uitkomen.

Dior is een kleine ondeugd, met de sterke persoonlijkheid van haar papa, de eigen wil van haar mama, en een combi van de beste uiterlijke kenmerken van beiden... Veelbelovend dus, maar vooral een hartendief. Mijn Dior... stout, lief, ondeugend, slim en ondernemend.

We hebben samen lol en veel succes op de shows, maar hebben samen nog veel meer plezier tijdens de "balance & coordinatie" training waarbij Dior haar capriolen in volle concentratie en in perfectie laat zien. Ze is een heerlijk energique jonge dame. Met haar extroverte karakter overdonderd ze soms mensen... maar ze is zo intelligent dat ze ook exact weet wanneer er gewerkt moet worden. Dat toont zich in onze perfecte samenwerking... Dior is goud!

Dat beloofd nog wat!

  


 

 

 

 

  • 1