Chanel

German Junior ch, German Club Winner 2008, Multi Best In Show

International, Luxembourgs, Danisch, German, VDH Champion

Ch Youandi Mademoiselle Chanel

D.O.B.: 09-06-2007, HD-A & Eyes Clear, PCD Clear  

Chanel is mijn 'klein meisje' met een heel vrolijk karakter. Samen met haar broer Vincent zet ze de boel graag op stelten en is ze altijd op zoek naar kattekwaad. Ze is een enorme knuffel, en na een drukke dag buitenspelen kruipt ze steevast 's avonds bij me op schoot om bij te komen van haar 'zware dag'.

Tijdens haar eerste show werd ze op de leeftijd van amper 6 maanden "Best puppy van Denemarken"! Ze heeft zich gekwalificeerd voor Crufts 2009, haalde de 3e prijs op de Euro OES show in Spanje en de 2e plaats op de wereld show in Zweden... en vanaf het moment dat ze in de openklasse kon meedingen naar de 'echte' prijzen, won ze op zowel de Nationale D'elevage (France) als de Specialty in Denemarken het RCAC.

Ze heeft al CAC's in Nederland, Zwitserland, Luxemburg en Duitsland plus enkele CACIB's voor de internationale titel.. en dat allemaal voordat ze überhaupt 18 maanden oud was....

Inmiddels is Chanel moeder van een nest schitterend gezonde pups, en heeft ze 5 FCI kampioens titels op haar naam staan. Ze is mijn lief klein meiske... loopt het liefste de hele dag te keten met Pooh en Vincent, en heeft nog genoeg in haar mars!

 

 

 

  • 1