2 nieuwe kampioenstitels

op .

Nieuwe titels voor oma & kleindochter

op de IDS Rotterdam haalde Brechtje- Ch Youandi Wanna Live My Lifestyle haar laatste CAC om de titel Nederlands Kampioen voor haar naam te mogen zetten! Brechtje is de 15e Youandi kampioen! ohhh, wat ben ik trots op de meiden!!!

Ze deed het samen met Ursula in stijl, door een zware open klas te verslaan en vervolgens als "beste teef" naast haar papa Dwayne voor BOB/BOS te mogen poseren!

Voor mij als fokker een unieke gebeurtenis, om zowel beste reu en beste teef te winnen. In Engeland noemen ze dat "Swipe the breed". Nou, dat deden we.. en dat vierden we!

Op de zondag was Shanti ook ingeschreven, en ik hoopte met haar het laatste punt voor de titel veteraan kampioen te halen. Deze keurmeester had haar 10 jaar geleden ook Deens kampioen gemaakt.... destijds was dat haar 1e titel.

Vandaag haalde ze het VCAC én res. beste teef... en rondde ze haar laatste titel af: NL Veteraan kampioen!

Shanti is 11.5 jaar oud en zal niet meer geshowd worden. Ze heeft 24 titels op haar naam staan.... er is in heel NL geen hond die zoveel gepresteerd heeft. Daarnaast is ze moeder van 2 nesten (de 7 'Fransozen pups' en Dwayne als éénling) Van deze 8 zijn er 4 ook (multi-)kampioen geworden, en alle 8 zijn "familie-kampioen".

Ik hoop nog heel lang van Shanti te mogen genieten...genietend in de tuin, samen knuffelen op de sofa, wandelend op vakantie, tijdens mijn werk aan mijn voeten onder tafel, onderweg samen in de camper, slapend naast mijn bed, in-de-weg-liggend in de keuken, samen bankhangen voor de TV, etc etc. Zo blij en trots op mijn schaduw... "mijn Prutske". (met dank aan nichtje Joyce voor deze bijnaam)

Tags: Shanti Brechtje