Dulux Dwayne

op .

2019screenshot edited 2

Dwayne schittert in Dulux reclames

Na ongeveer 7 jaar 'glory, spot light & fame' in de showring, heeft Dwayne vorig jaar het stokje overgedragen aan zijn dochter Dior. Maar hij is in de bloei van zijn leven en is een nieuwe carière gestart: Dwayne is de internationale Dulux dog!

Al 40 jaar is de Bobtail het gezicht van Dulux in Engeland, en speelt een Bobtail een prominente rol in elke commercial. Dwayne z'n vader (en halfbroer, en neef) zijn beroemd om hun rol in één van de mooiste commercials van Dulux ooit. Deze werd 10 jaar geleden opgenomen in Australie. 

Ik ben heel trots dat Akzo Nobel mijn Dwayne heeft uitgekozen om als "Dulux Dog" in de internationale commercials te mogen optreden. Zo hebben we vorig jaar de opnames voor Dulux Easy Care opgenomen, waarbij hij van de bank moest springen en een glas jus d'orange om moest omgooien. Deze reclame wordt inmiddels uitgezonden in diverse landen. 

Onlangs hebben we weer nieuwe opnames gedaan, maar daar mogen we nog niks over vrijgeven.

Dwayne geniet van zijn rol! Soms is het wel erg warm op de film set met alle spotlights, maar de film crew houdt altijd rekening met hem. Hij is een ster, en wordt gewaardeerd en als vip behandeld door alle mensen op de filmset.

We vinden het allebei super leuk om te doen, en hoe leuk is het als mijn offshore collega's me vertellen dat ze mijn Dwayne dagelijks op TV zien? Echt gaaf!!

 

klik hier voor de Easy Care Commercial