Afscheid van Vincent

op .

memorie vince

Vincent- Multi Ch Youandi Antaeus
 ⭐️ 09-06-2007 - 🌈 31-05-2021
 
Als het lijf niet meer wil meewerken, terwijl het koppie nog helder is. Als je zo stok oud bent, en mijn verstand me allang vertelde dat deze dag snel dichterbij kwam... Dan kan ik blij en dankbaar zijn, zoals de Engelsen het zo mooi zeggen 'count your blessings'. Maar dat maakt het besluit er niet makkelijker op, en zit ik in tranen. Ik kan niet stoppen met huilen... Vincent is naar de Rainbow bridge.
 
We hebben bijna 14 jaar lief en leed samen gedeeld, en samen zoveel mooie herinneringen gemaakt. Mijn vriendje, mijn trots, succesvolle showhond, fantastische papa van heel veel fijne pups, mijn maatje, reisgenoot. Mijn lieve Teddybeer. 
 
Het doet zo'n pijn om je te laten gaan Vince. Mijn Vinceman... Ik hou van je, maar ik moet je loslaten. Chanel en ik gaan je zo vreselijk missen... elke dag.
Run free lieve Vinceman.

 
NB: Dank aan Dierenkliniek Eersel, dat Vincent zonder enige stress en op een respectvolle manier zijn ogen mocht sluiten met zijn koppie in mijn handen. En tevens veel dank aan Dierenuitvaart Centrum Venray, voor het mogelijk maken van het afscheid zoals Vince en ik dat graag wilde. In deze idiote Covid situatie is dit best bijzonder en dit waardeer ik enorm.  

Tags: rainbow Vincent