Suppen met Dior

op .

2021 suppen3fb

Doe eens gek... ga suppen met Dior!

 Het stond al lang op ons verlanglijstje, maar het lukte nooit om het nu eens echt te doen. Maar toen onze vakantie vroegtijdig onderbroken werd door pech met de camper, waren we op tijd thuis om deel te nemen aan de workshop suppen (georganiseerd door Qimiq hondentrainingen).

Dior en ik trainen al een tijdje "Balance & Coordinatie" en ze was uiteraard enkele maanden in rust ivm haar TTA operatie (gescheurde knieband) en deze workshop was een ontzettend goede timing én uitdaging voor ons allebei.

2021 suppen1fb

De eerste stap was dat ik moest leren omgaan met de sup, peddles en mijn balance... ahum... dat bleek een dingetje en leverde me een nat pak op! Zittend en op mijn knieen lukte het wel om de sup 'under control' te krijgen, dus duhhh.. One step at the time!  en ik was klaar om Dior bij me op de sup te laten stappen. 

Dior is een natuurtalent in alles wat ze doet.. 

2021 suppen4fb 

 Ze stapte op de sup en vond het geweldig. Ik moest haar wel duidelijk vertellen dat het nu niet de bedoeling was dat ze zou gaan  zwemmen... Daar legde ze zich bij neer, en liet zich vervolgens rondvaren als een diva.

2021 suppen2

Ik ben trots op mijn meiske, ze deed het super en we hadden zoveel plezier en overwegen serieus om onze eigen sup te gaan aanschaffen... 

 

 Met dank aan Melodie den Hollander voor de foto's!