Afscheid van Chanel

op .

Afscheid van Chanel na 15 jaar...

chanel rainbow copy

Terwijl we allemaal weten dat de dag ooit komt om afscheid te nemen, en ik me heel erg bewust was van het feit dat Chanel de extreme leeftijd van 15 jaar al had bereikt en daarmee dus dichterbij 'het moment' kwam, genoten we gewoon samen van elke dag. Chanel verbaasde iedereen en -zelfs terwijl ze al een jaar of 2 stokdoof was- wist ze nog altijd op de voorgrond te shinen met haar personality. 

Zo liepen we tot vorige week nog samen ons dagelijks rondje in het bos, beetje langzaam zodat Chanel ook rustig mee kon hobbelen en haar pootjes kon strekken en van haar snuffelmomentjes kon genieten. Lekker samen blijven bewegen, dat houd ons allemaal fit. Wat ben ik trots op Chanel, op haar spirit en haar levenslust. Haar doorzettingsvermogen en power! Tot het laatste moment straalt ze haar kracht en levenslust uit.

Maar ik zag sinds enkele dagen ook de pijn, en hoe ze worstelde om tóch overal bij te kunnen zijn en vooral maar niks te missen. Vooral de lunch was hét moment van de dag om vóóraan te zitten en een boterham of stuk kaas mee te eten. Zelfs vandaag nog; we genoten sámen onze lunch. 

En zo komt dan de keiharde diagnose; De pijn en ongemakken in je voorpoot hebben een vreselijke oorzaak die we met geen pijnstiller of kuurtje kunnen genezen. Wat een moeilijk besluit. Terwijl je ogen nog twinkelen en je nog vol spirit de roedel regelt... laat ik je los lieve Chanel. 

Mooie lieve Chanel, het liefste meisje van de hele wereld.... 15 jaar liefde, vriendschap, zoveel plezier, zoveel samen meegemaakt... Dag meiske, dank je voor alles. Zoveel mooie herinneringen. Lieve Chanel, ook jij neemt een stukje van m'n hart mee. Wat ga ik je verschrikkelijk missen!

Run free meiske, nu weer verenigd met je tweelingbroer Vincent en grote liefde Dwayne...

Multi Ch Youandi Mademoiselle Chanel
09-06-2007 ⭐️ 25-07-2022