puppy update 2016

op .

we hebben momenteel geen pups, maar 'de jongens' hebben hun best gedaan!

Aandoenlijke puppie foto's laten ons allemaal smelten... maar zeker als ze 'een beetje van mij zijn' dan kan je me opvegen! ...op de bovenstaande foto ligt Zus met een paar van haar 7 dwergjes lekker te snoozen. Thuis zit papa Vincent (Ch Youandi Antaeus) trots een sigaar te roken en hij brengt een toast op zijn nieuwe kroost! De foto is alweer enkele weken geleden gemaakt, en afgelopen weekend zijn Vince & ik op puppy bezoek geweest. Wat zijn de kids leuk, en lief, en mooi, en gezond, en ze hebben allemaal al een family gevonden waar ze een lang gelukkig leven gaan hebben. Maar tot begin november mag family van der Nat nog even genieten én hard werken om de 7 "letter pups" op te voeden...

Maar ook onze Doughnut werd vader, en mama Katja had na de zware bevalling toch wel de tijd van haar leven. Ze was een super mama voor haar kids en samen met fokkers Frank & Angelique was het genieten in huize "Image Unique". 

De jongens zijn inmiddels uitgevlogen en de 2 meiden zijn gebleven om de roedel te versterken in het Drenthse huishouden. Komt zéker helemaal goed met de "KatDoughtjes". Wat een super mama hebben deze kids!!! 

En nee, na onze 10 Sporters dit jaar komen wij nog even op adem... in 2017 komen er misschien weer pups. Bij een nest wil ik alle aandacht en energie weer kunnen inzetten, en dat moet te combineren zijn met mijn werk. Dat is één van de consequenties van 'hobby fokker'.... de honden hoeven hier de kost niet te verdienen, en ik plan dus alleen een nest als ik álle aandacht en tijd aan een nest kan geven. Net zoals bij de Sporters, of familie vd Nat bij de 7 Dwergjes, en de 5 KatDoughtjes bij Frank & Angelique. Fokken is liefde & aandacht.... geen business.

Tags: pups Vincent Cap-a-Pie-Cartouche image-unique Doughnut