Passion pups!

op .

Super blij, onze Passion is zwanger!! 

We verwachten pups in december!

Haar gedrag was al veranderd en er was eigenlijk geen twijfel mogelijk. Afgelopen maandag waren we bij de dierenkliniek in Eersel, waar Hanneke altijd de beste echo's maakt.

Met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur zagen we dat Passion ons niet gefopt had! Nu konden we de pups écht zien. We zagen nu ook de hartjes zien kloppen en... net als voorheen het aantal pups tellen. Ze telde er 10!!! Gaat ze het deze keer ook weer goed hebben? 

Passion is ons lieve "Knuffel knäckebrödje" uit Denemarken. Ze is is een dochter van onze Dwayne (BIS BISS Multi Champion en verse Wereld Kampioen Youandi Grand Cru) kwam 3 jaar geleden als pupje naar Nederland om onze familie te versterken, en ze viel onlangs als een blok voor de charmes van Vincent (Multi Ch Youandi Antaeus) beter bekend als ' de grootste liefste teddybear'.

Passion woont in het dagelijks leven bij Eddo & Karen en kids, waar ze alle aandacht en liefde krijgt. Ze is geen showgirl, dus geen titels... Wel kerngezond en een gouden karakter! (waar gaat het uiteindelijk om?) Ze komt ruim voor de bevalling naar ons om hier haar pups te krijgen en groot te brengen tot het moment dat haar kroost het nest zal verlaten. Ze voelt zich altijd heerlijk thuis in de Youandi roedel, en we kunnen niet wachten om te zien hoe goed en lief ze als moeder voor haar pups zal zijn! 

De pups worden rond 18 december verwacht. De kerstboom komt dus naast de werpkist... of de werpkist onder de kerstboom?

 


de stamboom van de pups: 

Ch Youandi Antaeus { Zottels Just As-U Like It { Ch Dreamdancers Ballantines
Ch Zottels Wildest Dream
Youandi Limited Edition { Ch Shaggy Danes Sir Lancelot
Youandi Lots of Fun

Danish Delight Talk'N About You&I

{ Ch Youandi Grand Cru { Ch Hartwyn Reckless Rumour
Ch Youandi Moet & Chandon
Ch Danish Delight Mary Go Round { Ch Eldorado a/d Elbe Urstromtal
CH Zottels Got To Be You

Tags: pups Vincent Passion