Passion puppies geboren

op .

De pups zijn geboren!

Passion is bevallen van 7 dikke gezonde pups.

Op 15 december, dus 2 dagen te vroeg, is Passion bevallen van 7 mooie gezonde pups. Ze zijn groot en dik, en daardoor heeft er ze extra hard voor moeten werken. Ik ben zo trots op haar, en ben altijd weer vol ontzag en verrast hoe mijn meiden het toch maar weer klaarspelen. Passion blinkt wel uit in haar rust, doorzettingskracht, en super zorg voor haar pups vanaf het eerste moment. De pups groeien ook goed, dus ook haar melk is van topkwaliteit en dat is toch altijd weer een zorg minder voor mij als fokker.

Het is natuurlijk jammer dat er meer pups verwacht waren, en ook meer gegadigden waren voor dit nest. Het is nooit leuk om mensen teleur te stellen... en dat brengt een heel dubbel gevoel met zich mee. Maar dat neemt niet weg dat er ook 7 gezinnen heel blij zijn, want hun pupje is geboren en de bezoekjes worden gepland.

De eerste beschuit met muisjes werden uiteraard al met Karen, Eddo en Iris gedeeld. (Passion woont in het dagelijks leven bij hen, en één van de jongens zal over 8 weken mee verhuizen)

 Passion pups IrisSocialiseren begint op dag 1

We genieten van deze 7 "praatjesmakers" ... want ja, het thema van dit Youandi nest is "Talking". We hebben weer leuke namen, en als ze zijn goedgekeurd door de Raad van Beheer, dan zullen ze hier gepubliceerd worden.

Wat zijn ze leuk en mooi! Ik ben zo trots op Vincent & Passion, en ik kan niet wachten om ze zich verder te zien ontwikkelen.

er volgen zsm meer foto's online. Volg onze FB pagina om up to date te blijven! 


Pedigree:

Ch Youandi Antaeus { Zottels Just As-U Like It { Ch Dreamdancers Ballantines
Ch Zottels Wildest Dream
Youandi Limited Edition { Ch Shaggy Danes Sir Lancelot
Youandi Lots of Fun

Danish Delight Talk'N About You&I

{ Ch Youandi Grand Cru { Ch Hartwyn Reckless Rumour
Ch Youandi Moet & Chandon
Ch Danish Delight Mary Go Round { Ch Eldorado a/d Elbe Urstromtal
CH Zottels Got To Be You

Tags: pups Vincent Passion