Passion Pups 6 weken

op .

Een winternest is best druk... maar ook héél leuk!

Ik ren me een slag in de rondte, verdeel mijn aandacht tussen pups & werk, pups & grote honden, pups & andere zaken, pups & visite... etc

Het is -zoals altijd- heerlijk en leuk, maar een hoop geregel! Sinds jaren weer een nest in de winter, en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. De pups kunnen maar telkens even naar buiten, en voordat ze het koud krijgen haal ik ze weer naar binnen. Hierdoor kan ik met enige trots zeggen dat ze nu -6 weken oud- bijna zindelijk zijn, en ze lopen als kleine eendjes trouw achter me aan naar buiten, een rondje door de tuin... en voordat we nat regenen hobbelen ze weer met me mee naar binnen. 

Of ze spelen nog een half uurtje onder de veranda, waar natuurlijk de schommel hangt en er voldoende speelruimte is om droog en uit de wind toch een frisse neus te halen. 

Afgelopen week zijn alle Praatjesmakers bij de dierenarts in Eersel geweest, waar ze voor hun " APK" en titer check mochten langskomen. Alle pups zijn kerngezond, en hebben nog voldoene antistoffen om beschermd te zijn... en dus over 3 weken weer een titertest mogen doen om te zien wanneer ze 1x een vaccinatie nodig hebben. Heerlijk dat deze test sinds een jaar of wat nu eindelijk erkend is. dat scheelt zoveel rommel in die kleine lijfjes!

De nieuwe families weten sinds afgelopen week ook welke pup er naar hun zal verhuizen. Alles valt weer op zijn plaats... en iedereen is blij met hun eerste keus! Het grote aftellen is begonnen... nog een kleine 2 weekjes voordat ze zullen uitvliegen... Ik geniet met volle teugen, want dit is en blijft de leukste leeftijd.

En ook nu zeg ik weer " zet de tijd maar even stil! Mag ik hier even lekker extra lang van genieten?"

Tags: pups Passion