2019 nest

op .

Nelly is zwanger!

setje

Nelly heeft ons allemaal lang laten wachten, maar toen de krokussen uitliepen vond ze de tijd eindelijk rijp om loops te worden. Onze Joep had al 20 kinderen rondlopen in Australie, maar nog nooit 'echt' gedekt. (zijn zaad werd vorig jaar bij de dierenarts afgenomen en ingevroren naar Australie gestuurd)

Maar nu was het dus allemaal voor de eerste keer en puur natuur. Joep en Nelly vonden elkaar super leuk! Joep lijkt écht op zijn vader! Hij dekt het liefst zonder hulp of andere poespas. Hij maakte Nelly het hof, en Nelly viel als een blok voor deze jonge god. Zulke dekkingen, waarbij instinct en natuurlijke driften de hoofdrol spelen zijn altijd leuk... en bijna altijd succesvol. Zo ook deze keer;

 NELLY 20190419111218 1113050

Vandaag hebben we de echo gemaakt en Nelly is zwanger! We verwachten een groot nest, dus Nelly mag alvast extra gaan eten (nu is er nog plaats in haar buik, straks zit alles in de weg) en ik ga de agenda afstrepen, vakantie dagen opnemen en afspraken verzetten. Want er komt een drukke tijd aan!

de pups worden eind mei 2019 verwacht. Indien u interesse heeft in een pup, neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefoon.

Volg ook onze FB pagina om up to date te blijven! 


Pedigree:

Youandi Grand Vintage { Ch Youandi Grand Cru { Ch Hartwyn Reckless Rumour
Ch Youandi Moet & Chandon
Ch Youandi Meringue { Argovian Imported by Youandi 
Youandi Allure

Apple's Angle Agatha Christie

{ Ch Youandi Grand Cru { Ch Hartwyn Reckless Rumour
Ch Youandi Moet & Chandon
Ch Apple' s Angle Summer Breeze  { Ch Enchant Another Cosmopolitan
Appel Angle Fallen From The Sky

Uiteraard zijn de ouders & voorouders getest op erfelijke afwijkingen en zijn HD-A (vrij), PRA/CAT vrij, PCD vrij!

Tags: pups