Starbuck pups

op .

Onze Starbucks pups zijn geboren!

nelly kids

Onze Nelly is op 31 januari bevallen van 2 reutjes & 5 teefjes. Mama en kids maken het prima! Zoals altijd krijgt elk nest een thema mee, om de stamboom namen een leuk extra tintje te geven. In dit nest krijgt elke pup een naam van de Starbucks Menu kaart!

Papa Joep is beretrots op zijn kroost, en zal eerdaags wel langskomen als de Corona regels het toelaten. Ondertussen houden we de 7 nieuwe families op de hoogte via onze Youandi-familie FB group. Zo hoeft niemand iets te missen.

Vader: Youandi Grand Vintage (Joep) HD-A, Eyes Clear, PCD +/+, MDR1 +/+, EIC +/+, CA +/+, DM +/+

Moeder: Apple's Angel's Agatha Christie for Youandi (Nelly) HD-A, Eyes Clear, PCD +/+, MDR1 +/+, EIC +/+, CA +/+, DM +/+

* alle pups zijn gereserveerd!* Indien je in de toekomst een Youandi pup aan je familie zou willen toevoegen, dan raad ik je aan om: 

  1. Mijn website eerst goed door te lezen;
  2. Persoonlijk contact op te nemen (via mail of telefoon) Dan kunnen we eventueel een afspraak maken om eerst eens vrijblijvend kennis te maken;
  3. Geen haast of deadline te hebben om een pup in huis te halen.
  4. Ik werk niet met wachtlijsten.
  5. Ik ontvang enorm veel 'corona pup aanvragen'. Als je serieus bent, zorg dan dat je ook een normale serieuze indruk maakt bij je eerste contact.